דפים

יום חמישי, 21 ביולי 2016

קרובה לצלחת


נוצרים כמו גם יהודים, החרימו את העגבנייה במשך מאות שנים, מתוך אמונה שהיא מעוררת פריצוּת; תפוח האדמה ניתן בשעתו רק לחזירים ולאסירים, ואילו אכילת שום נחשבה בארצות הברית לפגיעה בהגינות ובמוסר הציבורי. עיתונאית המזון דליה למדני יצאה למסע מסביב למזווה וחזרה עם גילויים מפתיעים על המזון הבסיסי שיושב לנו בצלחת
 מאת אהוד מקסימוב

לקריאת הכתבה לחץ על הכוכביות => ***

  הכתבה פורסמה ב'דיוקן' (986), עיתון מקור ראשון, כ"ה בסיון תשע"ו, 1.7.2016

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה