דפים

יום שני, 16 ביולי 2018

המושכים בחושים

המחקרים הסנסוריים שעורכים במעבדות "ניו סנס", בודקים בין היתר איזה חטיף יהיה לכם הכי טעים, כמה סוכר יורידו לכם מהמוצרים החדשים, ואיזו מוזיקה תשאיר אתכם הכי הרבה זמן בחנות הבגדים.
איך בודקים טעם וריח, ומדוע חריף אינו נחשב לטעם? קרן קורלי, מנכלית "ניו סנס" עם כל התשובות



מאת אהוד מקסימוב
לקריאת הכתבה לחץ על הכוכביות => ***




הכתבה פורסמה בדיוקן (1084) של עיתון מקור ראשון, ד' בסיוון תשע"ח, 18.5.18

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה