אפרת ליבפרוינד אוהבת מחמאות, אבל לא בתוך קינוחי הגורמה המעוצבים שלה. היא אוהבת ללמוד דברים חדשים בתחום הגסטרונומיה העולמית, אבל לרוב לא תטעם מהם - מקסימום תריח. סיפורה של השף קונדיטורית החרדית, אם לשבעה, שלא ידעה להפריד ביצים כשהתחתנה, והיום כותבת על בישול ואפיה בחו"ל, עורכת את מגזין הגורמה 'בופה', בעלת עסק לפטיפורים, מרצה מבוקשת, וגם - חובקת ספר מתכונים חדש, הפעם עממי מהרגיל
מאת אהוד מקסימוב
הכתבה פורסמה ב'מוצש', עיתון מקור ראשון, י"ב אייר תשע"ו, 20.5.2016
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה